LandRaad

ADVIES, TAXATIE EN BEMIDDELING VOOR HET LANDELIJK GEBIED

Projecten LandRaad

Reviews

 

Mr. Dominique van Dijk, onteigeningsadvocaat bij VanGoud Advocaten, Arnhem:

“ik schakel LandRaad graag in als deskundig bureau in onteigeningszaken. Constructief en ter zake zeer kundig”.

 

Ruud en Wil Meijer, akkerbouwerbedrijf in Epse/Deventer:

“De gemeente Deventer heeft ons  moeten uitkopen vanwege  de aanleg van het bedrijvenpark A1. Onze adviseur, Huub Jansen van  LandRaad, heeft ons prima bijstaan in dat toch langdradige proces; ambtelijke molens draaien echt langzaam. Samen hebben we een nieuwe locatie gevonden, aangekocht en gerealiseerd. We wonen en werken nu op een prachtige nieuwe plek in Epse. Terugblikkend zijn we, al met al, zeer tevreden!!”

 

lees hier meer ervaringen

Diensten

LandRaad verleent haar diensten in bijna heel Nederland en adviseert ondernemers en burgers bij grote (infra-)werken, zoals bij de aanleg van de Blankenburgtunnel, de Betuweroute, de realisatie van het Leidse Rijn gebied Utrecht, de aanleg van de N18 en snelweg A15, Ruimte voor de Rivier, natuurcompensatie enz..

Maar ook als het gaat om meer kleinschalige, maar voor u zeker niet minder belangrijke vraagstukken gaat. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van een fietspad, een wijziging van een bestemmingsplan, een planschadeverzoek. Als het gaat om dergelijke, vaak complexe kwesties, is het groot belang dat adequate kennis bij uw adviseur aanwezig is. Specialisme is hetgeen u hiervoor zoekt. Maak daarom kennis met onze vakgebieden.