"Schadebepaling, complexer dan ik dacht"

LandRaad

ADVIES, TAXATIE EN BEMIDDELING VOOR HET LANDELIJK GEBIED

Projecten LandRaad

Reviews

 

Albert Hassink

“I'k ben trots op onze nieuwe Natuurboerderij Villa Bakhuis en zeer tevreden over de dienstverlening van Frans Kütschruiter”.

 

Frans Reuvers

“Mijn bedrijf lag volgens het Bedrijvenpark Medel behoorlijk in de weg, dus moest ik opkrassen naar elders. Ik kreeg een tip om LandRaad in Arnhem eens te bellen voor advies. Nou, daar heb ik geen spijt van gehad; die jongens hebben echt verstand van zaken. Petje af!”

 

lees hier meer ervaringen

Taxatie van boerderijen en ander landelijk vastgoed

De taxateurs van LandRaad zijn gecertificeerd en opgenomen in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), voor zowel de Kamers Landelijk en Agrarisch Vastgoed als Bedrijfsmatig vastgoed. Daarnaast zijn de deskundigen van LandRaad ingeschreven in het Register DOBS. Permanente bijscholing garandeert de vereiste kwaliteit van onze waarde taxaties van uw onroerende zaken, waarbij afstemming met uw accountant en fiscalist voor ons een vereiste is. Wij taxeren voor u onder meer bedrijfsoverdrachten, bedrijfsbeëindiging, verkoop, pachtwaarderingen en stellen schadetaxaties voor diverse doeleinden op, zoals schadeloosstellingen vanwege (minnelijke) onteigening, planschadetaxaties, taxaties ter bepaling van nadeelcompensatie (bijv. peilbesluiten e.d.) en verkooptaxaties.

Taxaties

Diensten