LandRaad

ADVIES, TAXATIE EN BEMIDDELING VOOR HET LANDELIJK GEBIED

Projecten LandRaad

Reviews

 

Eric en Marion Albers, melkveehouders te Drempt (Gld.)

“Marion en ik denken dat de toevoegde waarde van Huub, naast zijn kennis van contracten, wet- en regelgeving en de lokale grondmarkt, voor ons ook zat in zijn vermogen om het overzicht te houden over het gehele proces. Hierdoor hebben wij de juiste keuzes kunnen maken”. Klik hier voor het hele verhaal van de verplaatsing van hun boerderij van Twello naar Drempt.”

 

Jean-Paul Ten Hag, melkveeveehouder in Haaksbergen:

LandRaad heeft ons bijgestaan toen RWS direct naast onze ligboxenstal een weg wilde aanleggen; daar heeft Huub Jansen een stokje voor gestoken. Inmiddels hebben we een nieuwe stal kunnen bouwen. Ook voor andere grondzaken doen we nu beroep op Huub. Voor ons een vertrouwenspersoon!”

 

lees hier meer ervaringen

Wie zijn wij

Huub Jansen (1962) studeerde rechten in Utrecht (economisch publiek- en bedrijfsrecht) en voltooide daarvoor de HEAO in Enschede (Economisch-Linguïstische richting).

 

Huub is beëdigd rentmeester en lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Rentmeesters (NVR); daarbinnen is hij voorzitter van de Kennisclub Bestuurs- rechtelijke Schadevergoedingen. Hij is als gecertificeerd taxateur Landelijk en Agrarisch Vastgoed ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs te Rotterdam (lid no. RT 506482205) en doceerde (onteigenings)recht aan de Hogeschool Van Hall-Larenstein te Velp. Verder is hij lid van de Vereniging voor Agrarisch Recht (VAR), de Vereniging voor Onteigeningsrecht (VVOR) en de Vereniging voor Vastgoed Juristen (VVJ). Huub is ingeschreven in het register DOBS.

 

Contact: 06 53 814 219

hpgjansen@landraad.nl

Huub Jansen

Frans Kütschruiter (1964) begon zijn loopbaan als zelfstandig agrarisch rentmeester/adviseur in 1996, in welke functie hij veel agrarische bedrijven taxeerde, daarvoor had hij reeds het Makelaarsdiploma (SVM) en het Diploma WOZ-taxateur behaald, gevolgd door de opleiding Grondverwerving en Schadevergoeding. Frans is gespecialiseerd in complexe schadetaxaties, agrarisch vastgoed en kent de boerenwereld van binnenuit.

 

Frans is als gecertificeerd taxateur Landelijk en Agrarisch Vastgoed en Bedrijfsmatig Vastgoed ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs te Rotterdam (lid nr RT 704613548) en is als beëdigd rentmeester lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Rentmeesters (NVR). Daarnaast is hij lid van de Vereniging voor Agrarisch Recht (VAR), de Vereniging voor Onteigeningsrecht (VVOR) en is hij als onteigeningsdeskundige ingeschreven in het Register DOBS, het deskundigenregister voor onteigening en bestuursrechtelijke schadevergoedingen.

 

Contact: 06 53 29 59 76

fkutschruiter@landraad.nl

Frans Kütschruiter